OVER ONS

SA-Webdesign is in de afgelopen jaren sterk gegroeid in de kwaliteit van haar producten.

2011 - Webhosting provider

Dit jaar hebben wij onze grootste stap ooit gemaakt. Al meerdere jaren hadden wij te maken met een provider waar wij van afhankelijk waren. Door zelf als webhosting provider in de markt te komen, kunnen wij onze klanten nog beter tot hun dienst zijn en kunnen wij sneller inspringen op hun wensen.

2009 - Start CMS versie 3

In dit jaar is er een start gemaakt aan ons 3e CMS systeem. Tot op heden kon er maar één taal worden doorgevoerd in de website.
Maar omdat steeds meer bedrijfen hun informatie in verschilllende talen willen aanbieden op hun website konden wij natuurlijk niet achterblijven. Naast het gebruik van meerdere talen hebben wij ook besloten het CMS systeem uit te breiden zodat deze ook bruikbaar is in meerdere landen. Hiermee hopen wij onze markt te kunnen verbreden in Europa.

2008 - Onze eerste webshop

Na veel overleg met één van onze klanten en De Jong IT Consultancy was onze eerste webshop een feit.
In deze webshop had de bezoeker ten alle tijden inzicht in zijn/haar facturen. Ook was deze gekoppeld aan het door De Jong IT Consultancy ontwikkelde Order programma. Hierdoor kon de klant geen enkele bestelling mislopen.

2005 - Afronding CMS Versie 2

In september van dit jaar was het dan zo ver met trots konden wij meedelen dat ons nieuwe CMS klaar was. Dit CMS had meer functionaliteiten. Zo kon de klant zelf haar verschillende pagina's beheren en was de klant in staat nieuwsberichten en gastenboek te beheren via het CMS systeem.

2004 - CMS Versie 1 in gebruik genomen

Na maanden van hard werken zijn we zo ver gekomen dat we drie van onze klanten hebben kunnen omzetten naar ons nieuwe CMS systeem. De klant was hierdoor in staat om zelf de inhouwd van haar website te beheren.

Eind dit jaar heeft SA-Webdesign besloten om zich als handelsnaam te laten registreren, hierdoor werd SA-Webdesign onderdeel van De Jong IT Consultancy.

2003 - Onze eigen website kwam online

In 2003 hebben we besloten om SA-Webdesign online te plaatsen en hiermee een beetje bekendheid op te bouwen.
Ondanks alle studie in de programmeertaal php kwam er toch meer kijken bij een goede website.
Ook de layout van de website ging in de loop der jaren alsmaar meer een rol spelen. Toen werd het voor ons tijd om ons te gaan verdiepen in het grafische gedeelte namelijk het gebied van fotobewerking. Photoshop bleek hiervoor een geschikt middel te zijn.

2001 - Hoe zijn we begonnen

Het begon allemaal in 2001. Na de basis van een website (html) te hebben bestudeerd namen wij niet meer genoegen met de resultaten, we wilden meer uit onze websites halen. Zodoende zijn wij ons gaan verdiepen in de programmeertaal PHP.

PHP is een web programmeertaal die in tegenstelling tot html een webpagina interactie geeft.
Zo hebben wij onze website gekoppeld aan een database om hierdoor de inhoud van van de website eenvoudig te kunnen beheren. Er ging dan ook een wereld voor ons open. Dit was het begin van ons eerste doel, de bouw van een eigen beheer systeem. Een zogenaamd CSM (Content Management System).

Naar Boven

Contact

SA-Webdesign
De Notenkraker 21
7609 JL Almelo

+31 (0)6 53 666 339

E: support@sa-webdesign.nl
I: www.sa-webdesign.nl

Nieuws

Website vernieuwd
Na het online brengen van onze website www.sa-webh ...
03-11-2011 13:55

SA-Webhosting
Vanaf heden is de eerste website in onze nieuwe hu ...
13-10-2011 13:09